lördag 27 april 2013

Löfwings atelje

Haft en  jättetrevlig dag i Broddetorp. Konstnären Göran Löfwing handledde oss och vi fick testa akvarellmålning. God mat och vacker miljö!


fredag 19 april 2013

Gårdsmåleri

Den här tavlan målade en kringresande målare 1934 av vårt hus. De stora björkarna finns ännu kvar, men ska tas ned snart. De ramlar annars ner på någon, tror vi.


onsdag 17 april 2013

Piriformis

Har haft ont  på baksidan av höger lår och runt sittbenen. Idag ringde jag läkarmottagningen, men fick tid först om en månad, däremot rådde hon mig att kontakta sjukgymnast.
Cyklade till öppen-vården på eftermiddagen och blev undersökt av  sjukgymnast. Han tror att det är mina päronmuskler (piriformis) som är för spända. Fick instruktioner på stretching som jag ska göra tre ggr per dag. Nästa vecka ringer han och  då hoppas vi att jag är bättre.   :::

fredag 12 april 2013

Nytt skatteri

Äntligen har vårt mycket opraktiska skafferi bytts ut! Underbart, fick också rensat bland all sköns bråte som legat längst in.

 
Så här såg skafferiet ut före:
 

 

onsdag 10 april 2013

Kludderi

Njuter av ledigheten. Det är fantastiskt att göra vad som faller en in. I väntan på trädgårdsarbete roar jag mig med att måla fantasiblomm

söndag 7 april 2013

Ateljén

Idag har vi roat oss med lite akvarellkludd. Det är kul att sitta och leka lite.
Tände i den lilla kaminen och lyssnade på fin musik.