lördag 30 november 2013

Sista november

Det är lördag och i morgon första advent. Varit ute i skogen och hämtat mossa  till adventsstaken. Igår hängde jag upp plastslingan ute på verandan
Det var oerhört halt i morse. Jag har aldrig sett sådan glansis tidigare. Tur att man inte behövde ge sig ut på vägarna.



måndag 18 november 2013

Kärt besök

Måndag i november. Joggat mina två varv i Lillängsspåret och sitter vid datorn för att snart träna bridge. Det finns en bra kurs på nätet.
I helgen var Frank, Anna och Lilly här på besök. Och det var så kul! Jag älskar den ljuvliga lilla ungen. Hon är full av liv. Pladdrar och på solskenshumör hela tiden. Hon pratar otroligt bra för att bara vara drygt två år.
Min gamla dockvagn från 1952 var populär. Den innehåller numera alla Glitters leksaker.

Lilly med farmors dockvagn.

Kjells goda kardemumma bullar.

onsdag 13 november 2013

Höstljus

Idag är det en härligt solig dag. Det behövs så här års. På förmiddagen började vi röja lite i vår skog, som "skövlats". Vi ska försöka anlägga trevliga stigar (skidspår) och se till att det inte växer upp en massa sly. Efter en och en halv timme lade jag av. Det gäller att inte slita för hårt på den gamla kroppen.
Bastun är nästan färdig. Tyvärr regnade den röda färgen på fönsterfodren bort.
Till våren när värmen återvänt ska vi måla fodren grå i stället. Det tycker jag blir snyggare.
På eftermiddagen blir det Friskis och Svettis och därefter vaccination mot influensa.

Kommer att bli vårt SPA  :-)

fredag 1 november 2013

Allhelgona

Firar helg på tuman hand, ingen färd upp till Fagersta för gravsmyckning. Vi jobbar på med bastun och börjar skönja slutet. Kanske blir det bad nästa vecka.