fredag 26 september 2014

Kalorikoll

Fick i födelsedagspresent ett fiffigt armband. Den mäter min aktivitet under dagen, antal steg och påminner mig att röra på mig om jag varit stillasittande för länge. På natten har den koll på hur jag sover. Tänk vad de kan komma på.
Jawbone Up är appen som man kopplar till den.

Tårta - choklad och marsipan.

Igår började italienskan igen och Antonio bjöd på smarrig tårta. Marsipan och choklad, mycket mäktigt!!! Så idag får jag ta det lugnt med ätandet.

måndag 22 september 2014

Skördetider

Kjell torkar äpplen efter att han använt sin finfina maskin.



Detta recept fick jag av Sara. Mycket goda bullar.
Jättegoda bullar som Sara bakat. Här är receptet.

söndag 14 september 2014

Göta kanal

Lördag 13/9 - vi cyklar efter kanalen, från Sjötorp till Lyrestad.
En underbar dag.

Man skulle tro att vi var ensamma. Men denna dag hade Posten något slags cykellopp och vi befann oss tillsammans med säkert 100 "postisar" som cyklade Sjötorp - Hajstorp. Kul!

torsdag 11 september 2014

Segling

Idag har vi varit ute på sjön. En helt underbar dag. Soligt, varmt   och fin bris. Gick till Skeberga, plockade svamp, kantareller.
När vi seglade tillbaka och närmade oss stan så spelades "Härlig är jorden" i domkyrkan. Och det kände vi verkligen stämmer. Underbart!






måndag 8 september 2014

Ridläger

Varit på ridläger på Jädra gård utanför Enköping. Mycket nöjd, fick fantastisk handledning och fick rida en fantastisk häst. Helt underbart! Tyvärr var programmet så späckat så jag hann inte fotografera mycket.
Syrrans Mondriano på väg mot Jädra

Fint boende 

Marinas fin frieser- Odina i hagen

Superfint ridhus

Dags att åka hem

måndag 1 september 2014

3 år

I förrgår blev Lilly tre år. Tyvärr hade vi inte möjlighet att vara med men hon blev firad av kusiner, fastrar och mormor.


En egen fåtölj!!

Cykelolycka på dagis