torsdag 17 december 2015

Bridge

I söndags fick vi varsin klövernål och ett bevis från bridgeförbundet. Inget märkvärdigt egentligen utan det får alla som spelat ett antal matcher på bronsnivån.


söndag 13 december 2015

Tomtar, tomtar, tomtar.....

Här några bilder från mitt "jobb" på Kyrkornas Second Hand där jag jobbar som volontär ca. åtta timmar i veckan. Borden dignar av julsaker. Till veckan säljs allt till halva priset så vi hoppas att så mycket som möjligt går åt. 



Här en god efterrätt. Till fiskrätten gick apelsinsaften åt så skalen blev fina glasskålar och därtill lite havtorn - enkelt och jättegott!


söndag 6 december 2015

Gorm och Helga

Ute blåser det fortfarande mycket kraftigt. En hel del träd har fällts i närheten. En stor björk bakom vår loge föll och duschhörnan vid vår bastu vreds om av blåsten i förrgår.
Nu hoppas jag det äntligen upphör och att regnet slutar. Har tagit några snabba promenader men det känns lite oroligt att gå nära vajande träd.
Här är ett träd som håller på att välta över cykelbanan.



fredag 4 december 2015

Advent och piller

Första ljuset tänt. Ute rasar stormen "Helga" så det känns skönt att kura inomhus. Kjell är hemma sedan tre dagar. Han känner sig piggare och har idag tagit bort mitellan. Han skulle ha den för att inte frestas att använda höger armen. Den arm där de gick in och genomförde kranskärlsoperationen.

Lite tråkiga nyheter från barnbarn. Lilly har ramlat på dagis och fått en spricka i nyckelbenet. Har ont och är ledsen, lilla stackarn.


Välkommen hem - julgrupp från barnen

Farfar med mitella, precis som Lilly bör ha för att skydda sin skada

Frukost? Nio piller på morgonen och tre på kvällen!!!
Inte roligt men han vänjer sig nog.