fredag 29 december 2017

Julen förbi .....

Nu återstår tre dagar till nytt år. Julen firades i Täby hos barn och barnbarn. Tyvärr fungerar min kamera dåligt i inomhusmiljö så det blev bara utomhusfoton.
Lilly dan före dan

Lillebror fick åka vagn så då fick Lilly åka på farfars rygg en bit

Juldagen tillsammans i skogen

med korvgrillning över öppen eld.

På hemvägen stannade vi till och kollade in denna butik i Laxå. De hade många fina retromöbler bl. a.

söndag 17 december 2017

Vinterskrud

Härligt att vakna upp till solsken och ett vitt snötäcke över marken och träden. Efter flera veckors mörka slaskväder så känns det underbart med ljuset. Vi har tagit en långpromenad och druckit kaffe med lussekatter. Idag ska vi skriva julkort.
Kjell hade feber igår så vi tillbringade ca. fyra timmar på jourcentralen men han mår betydligt bättre idag. Nu har jag börjat hosta rejält och huvudet värker. Tur att det finns medicin. 




Julens finaste kort kom i veckan från älskade faster Saga.



fredag 15 december 2017

Täby, kräftor etc.

Förra veckan var vi upp till Täby och Uppsala med anledning av Annas pappas begravning. Lille Valter var lite sjuk så jag blev hemma med honom. 
På lördagen hade vi middag hos Susanna i Uppsala. Det var kul att kusinerna fick träffas och leka ihop. Kjell fick med sig lite baciller och är nu hostig och snuvig. Jag känner också av lite i halsen. Usch, jag vill inte bli sjuk igen. 
Den 13:e på Lucia var vi på kräftkalas hos grannarna. Trevligt!

Valter i lekparken

Ett besök här så klart!

Lilly spexar.

Hämtade ett gammalt pottskåp hos syrran. Det är från lasarettet där mamma jobbade på 60-talet. Ska måla den lite finare.


Jättegoda svenska kräftor

Ja ja, vi tränar. Men just "great" i bridge blir jag nog inte.