måndag 19 april 2021

Det ljusnar .....

 Äntligen så fick vi vår första dos vaccin! Dos två får vi den 27/5. Det känns jätteskönt. Vi måste fortsätta att vara försiktiga men nu ser vi slutet. Hoppas nu att alla kan få vaccin snarast. Det är oroande att pandemin har fått sådan spridning i Brasilien, Indien och snart över hela Afrika. 

Jag andas ut efter en tuff vecka med diet och fasta inför magscreeningen idag. Igår var det hemskt, jag fick bara dricka klar dryck och därtill 3 liter laxeringsvätska. Kl. 03 i natt drack jag ytterligare en liter. Det smakade illa men jag hade fått tipset att samtidigt suga på en halstablett. Kl 06.30 åkte vi till Falköpings sjukhus. Undersökningen tog drygt en timme och man avlägsnade fem små polyper, som nu skickas för analys.

Äggmackan med kaffe smakade ljuvligt i solskenet efteråt. Annars har vi jobbat mycket i trädgården. Kjell klyver ved men tyvärr fick han igår ett rejält ryggskott.

Vi försökte få tänt på vår kase för någon vecka sedan, men den var nog för torr och gles. Nu är det alldeles för torrt i marken så vi får vänta.

Besök hos Lisas trädgård

Hennes Gardenia

Ett vackert foto över Vänerns vatten taget av en för mig okänd kvinna på Torsö

Äntligen är 1500 bitars pusslet färdigt!!!

Fiffigt sätt att spara mycket regnvatten.

Jag har beställt en pump för regnvattentunnor på nätet. Får se om den fungerar bra. Jag får den troligtvis i veckan.