torsdag 30 augusti 2012

Stockholm!!!

Njuter av trevliga dagar i Stockholm.


Lilly fyller ett år och vi har en helt underbar dag tillsammans.  :-)))

söndag 26 augusti 2012

Nu går det bättre

Lilly blir säkrare och säkrare, men attans att det ligger grejer i vägen ...



lördag 25 augusti 2012

Lillys första steg???

Några få steg blev det



Lilly

Här sitter lilla Lilly, nästan ett år gammal, och lyssnar på en ljudbok.
När hon trycker på hästen så hörs först ett gnägg och därefter galoppsteg och då börjar hon gunga med i takt.



onsdag 22 augusti 2012

Skolorna börjar

Idag börjar alla elever det är alltså "skarpt läge". I går hade jag nio kära kolleger här på lunch. Vi hade väldig tur med vädret. Från en regnig morgon så sprack det upp och vi kunde duka långbord ute. Vi åt  jättegod kyckling med fårost och aivar relish därtill sallad, hembakade baguetter och till kaffet hembakad svart vinbärskaka. Det var kul att träffa alla igen och jag hoppas det blir ett bra läsår för dem.
Det känns nästan overkligt att man får rå sin tid helt och hållet, slippa alla måsten.
Visst kommer jag att sakna mycket, kolleger, goa elever och pulsen. Men ju äldre man blitt så har ju irritationen över en massa saker ökat, så det är underbart att slippa gå omkring och reta sig på saker som man ändå inte kan ändra på.
Idag är mulet och lite kyligare. Kjell har åkt till Lidköping för att hämta bojar till kappseglingen i helgen. Jag tvättar och lille vovven sussar sött vid mina fötter.
Kanske kommer lilla sötaste barnbarnet idag..... Hon var lite förkyld och hängig i går så vi får se..

torsdag 16 augusti 2012

Andra jobbar ....

fast så gör väl också jag, men bara med det jag känner för!!! Häääääärligt!
En lång cykeltur på morgonen, kaffe och äppelmunk hemma i solen. En underbar känsla att cykla förbi vissa skolor där det stod massor av bilar. Planering/studiedag??? Who knows, who cares!!!
Sedan en kreativ dag. Målat om bord och stolar i furu. Nu är bordet Kostergrått och stolarna vita förutom en som blev svart.
Därefter planterade jag nya vita blommor och planterade om en del gamla. Avslutade med ett par glas rödvin och bara njöt.



tisdag 7 augusti 2012

Åter i sadeln

I går kväll var det dressyrlektion. Fick Noblesse och hon gick jättefint. Jag är så nöjd, hoppas det går lika bra i kväll. Vi har staplat ved mot vedbodsväggen. Veden är fortfarande blöt så den får torka där. Tyvärr blev vi avbrutna pga getingar, som byggt bo i högen. Tog Radar och sprejade, så nu är de nog döda. Måste döda dem för annars kommer vi inte åt veden.
Annars blir det många timmar framför TVn och OS sändningarna.

Månsken över havet vid Skillinge

fredag 3 augusti 2012

Hemma igen!

Hemma efter härliga dagar på Österlen bl a. Träffade alla barn och barnbarn i Skillinge. En otroligt vacker och mysig stad.