fredag 9 november 2018

Novembergrått

Dagarna rullar på. Sedan sist så har det ändå hunnits med en hel del. I oktober var jag upp till Täby för att hjälpa till med barnen. Tyvärr hade jag ryggskott så det var urjobbigt. Fick ringa efter Kjell så han kom upp med bil och var med tiden ut. Vi passade då på att hälsa på en kusin till Kjell. Hon bor på Värmdö så vi valde att åka småvägar via Vaxholm, Rindö etc. där vi fick åka med två vägfärjor över sunden. Dagen efter åkte vi norrut och besökte Wira bruk. Jättepittoreskt. Allt var stängt så vi kunde bara betrakta de gamla husen utifrån.
Ett boktips av Kjells kusin
 Under Allhelgonalovet var Lilly här fyra dagar utan föräldrar och lillebror. Vi åkte till ridklubben och tog ridborgarmärket bägge två. Hon tyckte det var jättekul Hon fick rida Mixen en fjording.
Tyvärr insjuknade hon i feber och resten av veckan blev lugn. 

Vi roade oss med att skapa Halloween pynt i trolldeg.
Jag har varit dålig på att fotografera. Under två veckor är vi nu också hundvakt till Glitter. Han har inte varit hos oss på länge. Det var kanske 1,5 år sedan. Men han kände igen sig direkt och studsade upp till övervåningen och letade upp sina leksaker.
Ryggskottet har gett sig men sedan en vecka har jag jätteont i höger axel och lock i vänster öra!!!!
Jämna plågor! Ska till distriktssköterskan på tisdag och spola örat.
Vädret är disigt, grått och trist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar